یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 427235
۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۰
شهدا

حوزه/ کتاب حاضردریچه ای نو از آن چه پس از جنگ رخ داد می باشد، «شهدا برای چه افقی جنگیدند» به قلم وحید جلیلی از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد

به گزارش خبرگزاری حوزه، شهدا برای چه افقی جنگیدند؟ نوشته وحید جلیلی (مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی)در 80 صفحه، قطع رقعی و دورنگ،چاپ اول، مهر 1396، با قیمت 4000 تومان منتشر گردید.

این کتاب 80 صفحه ای که از سوی دفتر نشر معارف منتشر شده دارای 9 فصل مجزاست که «جنگی که بود، جنگی که هست»، «شهدا اینقدرها هم نازنین نبودند!»، «ارزش جنگ در جنگ ارزش‌ها» و «پالایشگاه اسلام ناب» از مهمترین فصل های این کتاب است. «دفاع مردمی و نهضت فرهنگی»، «حاشیه ای برجنگ شهید»، «عبور از جنگ یک وجبی»، «عملیات مکمل» و «یاد شهدا و راه شهدا» عناوین دیگر فصل های این کتاب است.

«شهدا برای چه افقی جنگیدند» عنوان جدیدترین کتاب منتشر شده از وحید جلیلی، مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی است، کتابی که با نثری ادبی و زیبا و با بیانی انتقادی دریچه ای نو از آن چه پس از جنگ تحمیلی هشت ساله در جامعه رخ داده را برای مخاطب بازگو می کند.

در بخشی از این کتاب می خوانیم: «تا آنجا که یادم می‌آید، شهدا اینقدرها هم كه حالا می‌گویند نازنین نبودند. همیشه هم لبخند روی لبشان نبود. آن قدر مست خدا نبودند كه فقر و فساد و تبعیض از یادشان برود و آن‌چنان از خوف خدا غش نكرده بودند كه هیچ خوفی بر دل هیچ کس نیندازند.

 تا آنجا که یادم هست... راستی چند هزار سال پیش بود؟ تجمّل‌پرست ها از بسیجی ها می‌ترسیدند. مُفسدها و مال‌مردم خورها و رانتخوارها از بسیجی ها می ترسیدند. شهدا آدمهای ترسناكی بودند باور كنید به خدا اینقدر دوست داشتنی بودن هم خوب نیست.

 باور كنید به خدا امام حسین(ع) هم اینقدر دوست داشتنی نبود. ا گر نمی‌ترسیدند از او كه قطعه‌ قطعه‌اش نمی کردند و اسب بر پیكرش نمی‌دواندند و آب بر قبرش نمی‌بستند و در خیمه‌ها محصورش نمی‌کردند.

به روضه اش رسیدیم. حالا چه حالی دارد زیارت خواندن برای شهدایی كه بعد از رفتن هم شبیه شده اند به عشقشان. به حسین(ع) كه آن بزرگ گفت: «دو بار شهید شد» «اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَوْلیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكُمْ یا اَصْفیاءَ اللهِ وَ اَوِدّائهِ»

برای تهیه کتاب مذکور و دیگر محصولات دفتر نشر معارف می ‏توان از طریق سايت پاتوق کتاب: ketabroom.ir یا دفتر مرکزي نشر معارف قم (02537740004) یا از طریق فروشگاه هاي پاتوق کتاب تهران (تلفن 88911212)، و ديگر مراکز توزيع محصولات فرهنگي اقدام کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha